top of page
a1.jpg

Doorheen de tijd ben ik me gaan specialiseren in de huwelijksfotografie, hieruit put ik de  grootste voldoening. Ik kan enorm meegenieten van alle mooie momenten die jullie dag zo bijzonder maken en dat reflecteert zich in de beelden. Voor mij is het realistisch en optimaal vertellen van jullie verhaal in een trouwreportage dé uitdaging!

 

20191207-047.jpg

Naast fotografie ben ik mama van drie, hou van mijn man, drink ik graag thee met vriendinnen, reis ik graag en ben een echte genieter. 

Ik heb de diploma's ergotherapie en pedagogie op zak en werk in de sociale sector.

Mijn interesse voor mensen en fotografie is voor mij een perfecte combinatie.

Ik ben gevestigd in Kinrooi,  Belgisch Limburg.

20201211-018.jpg
IMG_5327-bewerkt- zwartwit.jpg

Hoi! Ik ben Eline.

Fotografie is een grote passie en een belangrijk deel van mijn leven.

Ik heb altijd graag belangrijke momenten vastgelegd om te bewaren voor later. Toch werd het verlangen dit goed en mooi te doen steeds groter. Daarom heb ik sinds 2012 meerdere cursussen gevolgd om mijn hobby uit te breiden en meer te professionaliseren.  

In 2015 besloot ik mijn hobby uit te voeren in bijberoep. Ik ben gepassioneerd door mensen en daardoor ook door de  verschillende vormen van portretfotografie; van newborn tot huwelijksfotografie. 

zelfportret-2906.jpg

Ik fotografeer met veel enthousiasme en heb een leuke interactie met de mensen voor mijn lens. Dit resulteert in creatieve foto's boordevol emotie!​

zelfportret-2992.jpg
20210227-luus-043.jpg
bottom of page